Bereikbaarheid

Bereikbaarheid

Openbaar vervoer
Aangeraden wordt om met het openbaar vervoer naar Deventer te komen. De NS zet op 16 en 17 december extra en langere treinen in. Speciaal voor het Dickens Festijn krijgen treinreizigers die hun ticket via de NS website kopen (klik HIER) 20% korting op een retourticket. Vanaf NS- en busstation Deventer is het 3 minuten lopen naar het centrum. Bezoekers worden op het station Deventer al verwelkomd door Dickens-acteurs. Plan uw reis kort voor vertrek op www.ns.nl.

Parkeren
Op 16 en 17 december volgt u komende vanaf de A1 de borden naar een extra, bewaakt parkeerterrein, inclusief busvervoer naar het centrum. De pendelbussen rijden van 8.30-18.30 uur (€ 9,- per auto).

In de binnenstad parkeert u onder meer in de Centrumgarage (Op de Keizer 1, achter de HEMA, 24 uur per dag open). Voor meer parkeerplaatsen rondom het centrum: volg de parkeerroute. Op de Pothoofd worden extra invalidenparkeerplaatsen ingesteld.

Fietsenstallingen
Fietsen kunnen gratis en bewaakt gestald worden bij het NS-station en aan Op de Keizer (achter de HEMA) en het Lamme van Dieseplein, beiden geopend van 8.45 tot 17.30 uur. Ook zijn er extra (onbewaakte) fietsenstallingen aan de Gedempte Gracht.